Keramisk coating

CERAMIC GUARD

ceramic guard

Er et nyt gennembrud indenfor siliciumbaserede nanocoatings. Med dette revolutionerende produkt er det nu muligt at påføre en meget glat, h​øjglans og beskyttende belægning af bilens lak.

CERAMIC GUARD styrker og øger lakkens hårdhed, hvilket gør lakken betydeligt mere ridseresistent. Lakken får en synlig dybere glans og farve. Kombineret med en 'let at rengøre' effekt og et stærkt vand og smudsafvisende lag, også kaldet ' Hydrophobic Effect​', er dette den ultimative beskyttelse af bilens lak.

CERAMIC GUARD beskytter ydermere mod ætsninger fra insekter, fugleklatter, trafikfilm, UV-stråling​, salt, aggresive kemikalier (ph2 til ph13) og andet snavs der kan skade bilens udvendige lak. Selv om et lag CERAMIC GUARD coatning er mere end tilstrækkeligt, kan CERAMIC GUARD lægges i flere lag​. Som følge heraf vil lakkens coating øges, hvilet gør at hårdheden og glansen af billens lak bliver yderligere styrket.

CERAMIC GUARD giver en standardgaranti på 3 år på den behandlede lak. Garantien gælder, hvis belægningen er påført af en CERAMIC GUARD specialist i henhold til de korrekte anvendelsesbetingelser og metoder. Med CERAMIC GUARD 4life er det muligt at forlænge garantiperioden. En årlig inspektion og vedligeholdelsesbehandling af CERAMIC GUARD sikrer, at garantiperioden forsætter.​ Garantien forlænges et år pr. inspektion og vedligeholdelsesbehandling. Denne behandling ​udføres kun af en CERAMIC GUARD specialist.